Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی، برادربسیجی محمدرضا اکبری در پاسخ به دعوت بسیجیان پایگاه ۵ تن آل عباحوزه ۴ حضرت مریم (س) واقع در طبرسی شمالی باحضور خود در جمع بسیجیان خواهر این پایگاه در رابطه باموضوع (کارگشایی-وام جهادسازندگی) سخنانی پیرامون اصل هدف این طرح و اجرایی کردن آن به عنوان یک نمونه اقتصادی با همکاری بسیج سازندگی در بین آحاد مردم، ارائه کرد و گفت: اصل هدف این طرح، نهادینه کردن اقتصادمقاومتی در بین آحاد مردم است که مردم بتوانند با پس انداز‌های حداقل خودشان مشکلات نیازمندان و ساکنان محله‌شان که در مسجدجمع می‌شوند و رفت وآمد می‌کنند بتوانند از این صندوق استفاده کنند و مشکلاتشان برطرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مسئول امور مالی ناحیه میثم مشهد در ادامه اهداف کلی این صندوق ها را اینگونه بیان کرد: با برپایی این صندوق یک نهاد مردم‌دار و مردم‌یار در محله‌ها شکل می‌گیرد و سبب ایجاداشتغال و ارتقاء معیشت مردم و توان افزایی مدیریت منابع مالی می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که ساختار مدیریتی صندوق به چه شکل است، خاطرنشان کرد:  اعضای این صندوق ساکنان محله هستند که حداقل ۲ تا ۵ سال ساکن آن محله می‌باشند، عضویت گروهی باگروه‌های ۲۰،۱۵،۱۰ نفره از فامیل یا اینکه از طریق پایگاه بسیج که به همدیگر اعتماد دارند تشکیل می‌شود و اعضای هر گروه بوسیله سرگروه مشخص می شود، اعضای هیئت امناء از بسیجیان مسجد هستند که حداقل ۳ نفرمی‌باشند و هر ۲ تا ۳ سال عوض می‌شوند و این امر در شیوه بانکداری هم مرسوم است که هیئت امناء در افتتاح حساب و تصمیم گیری‌ها ۳ امضا می‌باشد.

اکبری درا دامه به حدیثی از رسول خدا(ص) در مورد کارخیر و سنت حسنه اشاره کرد و گفت: پیغمبر اکرم (ص) می‌فرمایند: «إِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ مِنَ الْخَیْرِ مَا یُعَجَّلُ -کافى ج. ۲، ص. ۱۱۲، حدیث ۸»، خدا آن کار خیری را دوست دارد که با تعجیل صورت بگیرد، لذا انسان باید در کار خیر، عجله کند، اگر کار امروز را به فردا سپردی، گاهی گرفتار می‌شوی!

وی افزود: چون قرار است که یک نهاد مردمی شکل بگیرد، منابع مالی صندوق ابتدا از پس انداز خود مردم است که بستگی به توان مالی اعضاء دارد، پس اندازا فراد به صورت ماهیانه است و دیگرمنابع اعتبارات دولتی است که در سال ۹۲ تا ۹۴ خود مردم با اعتبارات خودشان در ۲۵ صندوق مبلغی بالغ بر ۵ میلیارد تومان رسید که خیلی از مشکلات بوسیله همین اعتبارات مردمی حل شد، منبع سوم سودحاصل از فعالیت‌های اقتصادی منبع چهارم کمک‌های مردمی به روستا وپنجم انکه پس اندازم ردم در بانک ذخیره می‌شود و ازبانک وام گرفته می‌شود تا بتوانیم با آن مبلغ به افرادی بیشتری وام بدهیم.

در پایان اکبری به اولویت‌های پرداخت وام اشاره و نحوه ضمانت صندوق را بیان کرد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۵۸۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف

امیرحسین جنانی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: صندوق‌های سرمایه گذاری به عنوان روشی برای عدم ورود هیجانات و رفتار‌های غیرحرفه‌ای به بازار سرمایه عمل می‌کند صندوق‌های سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه نقش کلیدی در جمع‌آوری نقدینگی بلاتکلیف و جلوگیری از ورود آن‌ها به بازار‌های موازی مثل مسکن و ارز دارند و به همین دلیل، تصمیماتی که سبب خروج پول از صندوق‌ها می‌شود در نهایت به ضرر اقتصاد ایران خواهد شد.

او افزود: اکنون نه تنها صندوق‌های سرمایه‌گذاری به عنوان یکی از ابزار‌های اصلی بازار سرمایه تلقی می‌شوند بلکه این صندوق‌ها به یکی از اجزای مهم اقتصاد کشور تبدیل شده‌اند آغاز فعالیت صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال ۸۷، حجم چشمگیری از نقدینگی‌ها جذب این صندوق‌ها شدند و توانستند علاوه بر پوشش انواع مختلف ریسک‌پذیری افراد، به رکن اصلی تأمین مالی شرکت‌ها و حتی دولت تبدیل شوند.

این کارشناس بازار سرمایه می‌گوید: کارکرد صندوق‌های سرمایه‌گذاری بخصوص صندوق‌های با درآمد ثابت به ۲ بخش اصلی سرمایه‌گذاری غیرمستقیم در بورس و کمک به تأمین مالی تقسیم می‌شود اکنون بیش از ۹ میلیون نفر از دارندگان واحد‌های سرمایه‌گذاری با رقمی حدود یک‌هزار همت در این صندوق‌ها سرمایه‌گذاری کرده اند، این مبلغ می‌توانست بجای جذب در شفاف‌ترین بخش اقتصاد یعنی بازار سرمایه به سمت بازار‌های غیر مولد و غیررسمی مانند رمز ارزها، طلا و ارز سرازیر شود و بجای به‌کارگیری آنها در تأمین مالی شرکت‌ها در هنگام انتشار اوراق یا سپرده‌گذاری در بانک‌ها با ورود به بازار‌های مخاطره‌آمیز در این شرایط تحریمی که دسترسی به منابع سرمایه‌گذاری خارجی وجود ندارد، آسیب جدی به اقتصاد کشور وارد کند.

جنانی افزود: صندوق‌های سرمایه‌گذاری توانسته‌اند کمک شایانی را در مسیر شفافیت به بخش مولد اقتصاد داشته باشند و تا حد زیادی باعث جلوگیری از بروز ناهنجاری‌ها در فضای اقتصاد کشور شوند متأسفانه خبر‌هایی مبنی بر اجرای قانون مالیاتی جدید شنیده می‌شود که این ابزار حیاتی بازار سرمایه را مورد هدف قرار می‌دهد.

او بیان کرد: صندوق‌های سرمایه‌گذاری به عنوان ابزاری تلقی می‌شوند که امکان سرمایه‌گذاری غیرمستقیم را برای جمع زیادی از مردم فراهم کرده و توانسته در طی این سال‌ها منابع مناسبی را جذب کند بهترین راه برای حفظ و افزایش اصل سرمایه، سرمایه گذاری اصولی و مطمئن است، روش‌های مختلفی برای سرمایه گذاری وجود دارد و در کل می‌توان گفت سرمایه گذاری به دو روش مستقیم و غیرمستقیم انجام می‌شود که افراد با توجه به میزان سرمایه و سطح اطلاعات خود، روش متناسب با شرایط خود را انتخاب می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف
  • اجرای ۶۰ طرح محرومیت‌زدایی در پلدشت
  • تیم‌داری در طرشت به روش کدخدامنشی
  • قرارگاه مردم نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور تشکیل شده است
  • ساخت پایگاه سلامت در محله تاریخی کهنه‌دژ سمنان آغاز شد
  • آغاز ساخت پایگاه سلامت شهدای محله کهنه دژ در سمنان
  • حمایت ویژه مدیریت شهری از تشکل‌های مردم‌نهاد
  • کاشت ۸۰ هکتار باغ زیتون در لرستان
  • آغاز به کار هیئت امنای محلات در ۳۵۲ محله شهر تهران
  • آغاز به کار هیات امنای محلات در ۳۵۲ محله شهر تهران